Kézi autómosás

Tisztelt Autótulajdonos!

A kézi autómosással párhuzamosan kozmetikázunk, megtalál bennünket a, következő oldalakon is!

https://automosozeg.hu , vagy a https://gpsek.hu/automosonk  és a https://gpsek.hu/kozmetika.htm

Email: kezi@automosozeg.hu

Biztos hallott már arról, hogy a gépi mosással ellentétben, a kézi gépkocsi mosás mennyivel kíméletesebb az autó fényezésének (pl. felületi karcok).

 szigno4 

Felső mosáskor, nagynyomású vízzel a sarat eltávolítjuk, majd ezután a szinte tiszta autót samponos szivaccsal megmossuk, szárazra töröljük (az ajtóperemeknél is), de a felső mosás alkalmával a kivehető szőnyegeket is megtisztítjuk. Ha Ön is partner ebben, akkor minden harmadik-negyedik mosáskor kell csak az autó belsejét takarítani.

Belső takarításkor a kivehető szőnyeget megmossuk és kitisztítjuk, a gépkocsi belsejét (szőnyeg, ülés, kalaptartó és csomagtartó) kiporszívózzuk, a műanyagokat letörölgetjük, az üvegeket megtisztítjuk.

Alsó mosáskor a gépkocsi alját és kerékjáratait a sártól és egyéb szennyeződéstől nagy nyomással, meleg vízzel megtisztítjuk. Az olajszennyeződést a gépkocsi aljáról környezetvédelmi szempontból nem áll módunkban eltávolítani.

Motortér mosása- csak abban az esetben, ha a motor nem olajjal szennyezett-, nagynyomású, meleg vízzel történő leöblítés és samponozás után, sűrített levegővel leszárítva.

Gsamponozva

E négyféle mosás teljes értékű szolgáltatásnak számít. Mindenféle mosás ugyanannyiba kerül készpénzfizetés esetén. Rendszeresen járó ügyfeleinknek kedvezménnyel kedveskedünk autómosó bérlet vásárlása esetén. Tíz mosás áráért tizenhárom teljes értékű mosást adunk. Léteznek szolgáltatásaink a fent említetteken kívül fél áron is, vagy bérlet esetén egy fél mosószelvényért.

Gépkocsi üvegek vegyszeres tisztítása.

Télen gőzborotvás mosás (törlés nélkül).

Sáros autó esetén kerékjáratok mosása.

Teherautók első utasterének takarítása.

Teherautók rakterének belső takarítása,

Csak bogároldás és felni-tisztítás esetén.

Az eddig említett szolgáltatások bérlettel is igénybe vehetők jelentős kedvezménnyel, külön a személyautó méretű, a terepjáró vagy egyterű, és külön a kisbusz vagy kis-teher méretű gépkocsikra.